Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cum pot sa-l fac pe copilul meu de 5 ani sa nu mai faca crize de isterie?

Raspuns mamica: "Cred ca cea mai buna metoda de a-l dezvata de crizele de isterie, este sa nu-l bagati in seama. Lasati-l sa-si faca mendrele - se va linisti mai repede decat ati crede in cazul in care nimeni nu-i acorda atentie. Va intelege ca nu toate se obtin prin modalitatea adoptata de el."

Raspuns mamica: "Nu il bagi in seama pur si simplu, al meu cand incepe sa tipe si se enerveaza il trimit sa se linisteasca si apoi ii spun sa vina sa vorbeasca cu mine, e destul de marisor la 5 ani si intelege ... trebuie doar sa nu cedezi sau sa te enervezi si tu caci faci mai rau."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.