Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cum credeti ca ar fi bine sa imbracam fetitele la joaca? In fusta sau in pantaloni? Eu prefer in pantaloni deoarece se mai joaca si cu baietei ,si nu e frumos sa se vada chiloteii :)

Raspuns mamica: "Clar in pantaloni... pe langa faptul ca nu stiu sa se fereasca de rusine, este si foarte periculos. Se pot aseza pe ceva, se pot juca in nisip si zona intima la fetite este foarte sensibila. Poate oricand contacta microbi. Fustitele si rochitelele prefer sa le pastram pentru plimbare, evenimente... etc."

Raspuns mamica: "La joaca cred ca cel mai indicat ar fi sa se imbrace in pantaloni. Sunt mai comozi si mai utili in astfel de situatii. Cand e vara insa sunt indicate si rochitele dar pentru plimbare sau stat pe acasa iar pentru joaca merg foarte bine pantalonii scurti."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.