Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Crampe serioase la osul pubian - ce pot sa fac?

Raspuns mamica: "Cel mai bine ar fi sa mergi la medicul tau ginecolog care iti monitorizeaza sarcina si sa ii spui si el ii va face o concultatie si sigur un ecograf pentru a vedea de ce ai dureri si daca bebelusul este in regula. Alt sfat nu pot sa iti dau. Sanatate multa."

Raspuns mamica: "In sarcina femeile insarcinate se comporta diferit de la una la alta, dar orice durere in timpul sarcinii nu este normala deoarece durerea pe care o simte mama o simte si bebele, eu luam niste pastilute no-spa pentru durere, la recomandarea doctorului meu."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.