Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce pot face cand in familie am pe cineva ce are grave probleme cu alcoolul si nu vrea sa accepte ajutor de specialitate?

Raspuns mamica: "Cand eram mica statea 7 persoane intr-un apartament cu 3 camere iar unchiul meu era un betiv. Din pacate nu am scapat de genul acesta de persoana... acum stam acasa la socru-miu si asta le pileste vreo 5 zile pe saptamana... e greu pentru mine ca eu stau toata ziua acasa cu copii si cu el caci sotul e la serviciu de dimineata pana seara. Vorbeste cu toata familia si faceti o sedinta intre voi si explicati-i persoanei cu problema alcoolului ca toti ati hotarat ca acesta sa apeleze la un doctor ceva.."

Raspuns mamica: "Singura solutie este sa te desparti de persoana respectiva. Pana la violenta mai este decta un pas si nu cred ca vrei sa iti cresti copilul intr-un astfel de mediu. Incearca sa afli parerea persoanei respective, daca ar fi pusa sa aleaga intre despartire si apelarea la un ajutor profesionist."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.