Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce poate produce insomnia la copii?

Raspuns mamica: "Insomnia la copii poate fi cauzata de stres, oboseala prea mare, anxietatea de separare. Mai poate fi cauzata si de cofeina din sucurile tip cola, din cauza ciocolatei mancate in exces. Pentru a va linisti copilul si pentru a avea un somn odihnitor, ii puteti da inainte de culcare o cana de lapte sau de ceai de tei."

Raspuns mamica: "Oboseala excesiva, stresul, ciocolata, cola sau alte produse asemanatoare (ce contin cofeina sau cacao) il poate face pe copil sa nu doarma. Cina luata tarziu ii poate aduce insomnie, de asemenea, si lipsa unui ritual, al unui program prestabilit. Formati-i o ora la care ar trebui sa mearga la culcare."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.