Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Ce alimente ar trebui sa evit in timpul sarcinii?

Raspuns mamica: "Din cate am aflat si eu de curand alimentul principal care ar trebui evitat pe timpul sarcinii ar fi branzeturile.,pe care eu le-am consumat chiar mai cu pofta in perioada cand eram insarcinata.De la mama mea am aflat ca foile de dafin dauneaza grav sarcinii,cica se foloseau pentru a scapa de o sarcina nedorita."

Raspuns mamica: "Eu am mancat tot ce mi-a priit, din toate cate putin, ceea ce iti convine si ce ii convine si copilului, de avitat as spune condimentele, zaharul decat foarte putin, sarea si toate alimentele trebuie sa fie gatite, adica fara carne cruda de exemplu, cat mai natural, fara prajeli."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.