Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Cat de probabil este un al doilea avort spontan ?

Raspuns mamica: "Se poate intampla si a doua oara, daca ai mai patit o data. Cel mai bine e sa fii monitorizata in permanenta de un medic specialist, care te va indruma catre cel mai bun tratament pentru mentinerea sarcinii. Nu este greu daca iti doresti din toata inima sa ai un pui de om langa tine."

Raspuns mamica: "Daca ai patit o data se poate intampla si a doua si a treia ora si asa mai departe. Trebuie tinut cont de primul avort spontan si spus medicului tau si el iti va da niste pastile speciale pentru a preveni un avort spontan. Si trebuie sa stai la pat cat mai mult si linistita."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.