Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cat de fixa ca marime trebuie sa fie o saltea pentru cosul de transport al bebelusului?

Raspuns mamica: "Bine ar fi sa fie fix si potrivit cosului de transport al bebelului. Daca este mai mica ar putea sa nu fie prea confortabil pentru puiul tau si sa il deranjeze ca salteluta nu se ajunge pentru tot cosuletul si daca este mai mare sigur il vaderanja surplusul care o sa stranga pe margini."

Raspuns mamica: "In mod normal, salteaua este fixa pentru cos. Iar in magazine se vand la set. Daca, totusi vrei sa-ti procuri sau confectionezi alta, te sfatuiesc sa iei dimensiunile excate ale cosului. Cum tie nu-ti place sa dormi pe un pat incomod, asa nici bebe nu se simte comfortabil cand salteaua e prea mare sau prea mica."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.