Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Care este mai daunator (-are) pentru sanatatea bebelusului: suzeta sau degetul (in gura) ?

Raspuns mamica: "Pai amandoua au dezavantaje si avantaje, dar cel mai bine ar fi sa nu fie nici una nici alta. Spre exemplu suptul degetului ii poate strica dantura, gingiile si astfel ii vor iesi strambi, iar din punct de vedere al igienei nu este bun deloc deoarece se poate lua bacterii si astfel pot aparea infectii, sau se pot infecta degetele de la supt, oricum de pe maini se pot lua cel mai repede microbii."

Raspuns mamica: "Degetul categoric, decat sa suga degetelul mai bine ii dai o suzeta, astfel nici nu se va obisnui cu degetul in gura. Desi suzeta are dezavantaje, poate provoca carii sau sa deformeze dantura, are si avantaje, iar cel mai mare este ca ajuta in cazul mortii subite la copil, se linisteste, ajuta mama sa nu stea numai langa copil."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.