Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Care este cel mai bun carucior pentru doi copii?

Raspuns mamica: "Daca e pentru doi copii de varsta diferita eu una ti-as recomanda caruciorul de la baby care, sunt pentru copil mare si copil mic, eu am unul de acesta si sunt foarte multumita de el, depinde insa si care este diferenta intre copii, daca e mai mare poti lua numai un adaptor care sa il folosesti numai cand ai nevoie. "

Raspuns mamica: "Acum daca sunt gemeni atunci poti opt pentru un carucior de doua persoane, dar daca sunt de varste diferite adica de mai mult de trei ani diferenta intre ei nu te sfatuiesc sa le iei acelasi carut ca nu te va ajuta mai deloc. Incearca sa cauti cat mai bine deoarece carutul este foarte important."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.