Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Bebeul meu nu mai doarme noaptea. Se trezeste pe la 3 si se "fataie" pana pe la 5-6. Este normal ?

Raspuns mamica: "Cred ca toti copii trec prin aceste perioade si trebuie sa le tratam ca atare sa avem calm si sa stim sa asteptam. Asta mi s-a intamplat si mie cu fetita mea si in timp s-a mai potolit, a inceput sa se scoale din ce in ce mai putin pana s-a reglat cu somnul."

Raspuns mamica: "Si noi trecem prin asa ceva cu fetita de 5 luni. Este normal pana isi regleaza somnul. Daca alaptezi incearca macar de pe la ora 18-19 sa nu bei cafea sau cola (sau deloc daca poti, eu nu pot!) si sa nu mananci ciocolata sau alte alimente care dau energie. In rest asteptam sa treaca timpul ca nu avem ce face. Nu stiu daca are vreo relevanta dar eu si cea mica nu putem dormi cand e luna plina..."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.