Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ati incercat sa mancati bobite de catina cu miere de albine? Mi-a recomandat o mamica dar... inca alaptez si sunt precauta.

Raspuns mamica: "Da, am consumat miere cu catina... e foarte buna ! Creste imunitatea, are foarte multa vitamina c, are o groaza de proprietati terapeutice! Nu vad ce legatura are cu alaptatul... eu cred ca poti consuma, dar mai bine intreaba medicul! Eu am de gand sa ii dau si copilului."

Raspuns mamica: "Sincer am mancat si chiar sunt destul de bune. Simple nu am incercat sa mananc dar am auzit de la alte mamici ca sunt bune la gust chiar si consumate simple. Le-am dat ci copiilor mei sa consume tot cu miere de albine, mai ales ca sunt bune ptr imunitate."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.