Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Am reusit sa ma capat cu o minunatie de ciuperca si am primit antibiotic! A mai patit cineva asa ceva ? Sarcina 25 saptamani !

Raspuns mamica: "Eu am luat antibiotic, insa nu din cauza unei ciuperci ci din cauza unei infectii urate in gat. Aveam cred ca mai putin de 25 de saptamani de sarcina insa mi-a fost foarte frica si desi mi-a zis doctorul sa iau minim trei zile nu am luat decat in prima zi antibiotic si nu i-am spus, mai bine am incercat cu miere, cu ceaiuri etc. de teama antibioticelor."

Raspuns mamica: "Ce fel de ciuperca, jos la aparatul genital sau in alta parte a corpului. Cine ti-a prescris antibioticele stie ca esti graviduta si sigur ti-a dat o reteta cu antibiotice care sa nu afecteze sarcina. Daca reteta o ai de la medicul de familie, totusi iti recomand sa ajungi si la ginecolog pentru a fis sigura ca antibioticele respective sunt ok in sarcina."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.