Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Am implinit 13 sapamani de sarcina ieri si se spune ca atunci poti sa nu mai iei acid folic. Este prudent sa ma opresc?

Raspuns mamica: "Acidul folic, din cate stiu eu, se ia pe tot parcursul primului trimestru. Nu intrerupe tratamentul, poti lua si dupa 4 luni. Surplusul il vei elimina prin urina. Cel mai bun sfat ti-l poate da medicul tau, el e singurul in masura sa iti spuna daca poti sau nu sa intrerupi."

Raspuns mamica: "Acidul folic stiu ca se ia si inainte sa te hotarasti sa faci un bebe cu vreo trei luni, dar se mai poate lua si in primul semestrul de sarcina. Acidul folic este foarte bun pentru bebe, eu cred ca nu ai trebui sa te opresti. Dar mergi la doctorul tau specialist."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.