Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

A putut cineva sa gaseasca o pozitie confortabila de dormit in care sa evite sindromul picioarelor nelinistite?

Raspuns mamica: "Si eu m-am confruntat cu aceasi problema ca si tine. Cel putin la mine a mers metoda de a dormi cu picioarele in sus, adica mai sus decat restul corpului, pe un maldar de perne .Plus ca inainte de culcare, beneficiam de un masaj linistitor din partea sotului."

Raspuns mamica: "Stiu ca si o prietena de-a mea a avut sindromul picioarelor nelinistite si nu mai putea, nu mai stia unde sa le puna si ce sa mai faca. Medicul ei ginecolog care a monitorizat-o pe timpul sarcinii i-a recomandat sa stea linistita si sa puna si ziua si noaptea picioarele pe o perna."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.